TUDI TVOJI PRIJATELJI PONAVLJAJO ZA TABO?

Pripelji prijatelja v banko Sparkasse in odpotuj na sanjske počitnice!

S PONAVLJANJEM DO SANJSKIH POČITNIC!

Pripelji prijatelja, ki bo do 20.12.2017 v banki Sparkasse odprl
enega od rednih Udobnih računov in prejmi darilo!

Nakazilo 20 € na tvoj transakcijski račun odprt pri banki Sparkasse.

- ali -

Kupon za 10 % popusta na potovanje pri agenciji Kompas d.d.

(za prvih 20 kandidatov*)

- ali -

IN

Sodelovanje v nagradnem žrebanju "Vaše sanjske počitnice!"
(Nagradni sklad: 2 x BON za 500 €)

Pripelji prijatelja

Ali imaš odprt račun pri banki Sparkasse?
Prosimo, da obvezno izbereš želeno darilo.

Nakazilo 20€ na tvoj transakcijski račun odprt pri banki Sparkasse

-ali-

Kupon za 10 % popusta na potovanje pri agenciji Kompas d.d. (za prvih 20 kandidatov*)

* Polja v obrazcu, označena z zvezdico so obvezna in morajo biti izpolnjena.

  ##(prijateljime) PONAVLJAJ TUDI TI!

Ker si prijatelji pomagamo, te vabim, da ponavljaš za mano in v banki Sparkasse odpreš svoj redni Udobni račun. Če narediš to med prvimi 450 novimi strankami, dobiš super ugodnost: 6 mesečno brezplačno vodenje računa!

Če po odprtju računa na banki Sparkasse enako storiš tudi ti, se lahko tudi ti poteguješ za 20 € nakazila na tvoj nov transakcijski račun oziroma za kupon za 10 % popust pri agenciji Kompas d.d.,  sodeluješ pa tudi v žrebanju za svoje sanjske počitnice.

Natisni in izpolni Pooblastilo delodajalcu za nakazilo prejemkov na račun ter se oglasi v najbližji poslovni enoti banke Sparkasse, kjer poveš moje ime in priimek in odpreš račun s 6 mesečnim brezplačnim vodenjem*.

Se vidiva

##(imeInpriimek)

 

Pogoj za koriščenje ugodnosti je prenos tvojega rednega mesečnega dohodka na novo odprti Udobni paketni račun (Udobni Plus, Udobni Pozitivni ali Udobni Popolni račun) ali navadni Udobni račun pri banki Sparkasse. Splošni pogoji Pripelji prijatelja so v celoti objavljeni www.ponavljaj.si .

 

* Polja v obrazcu, označena z zvezdico so obvezna in morajo biti izpolnjena.
Ko boš imel odprt račun, pa lahko preko te spletne strani www.ponavljaj.si povabiš prijatelja in tako obema zagotoviš navedene ugodnosti.

Zame

Nakazilo v višini 20 € na tvoj transakcijski račun odprt pri banki Sparkasse in možnost, da se poteguješ za sanjeske počitnice.

Za njega

6-mesečno brezplačno vodenje računa.

O kateri destinaciji pa sanjariš ti?

Deli tebi všečno destinacijo s svojimi prijatelji in si še povečaj možnost, da glavno nagrado prejmeš prav ti. 

V sodelovanju s turistično agencijo kompas

Prijavi se na e-novice

S prijavo na e-novice boste na svoj elektronski naslov prejemali novosti v ponudbi
banke Sparkasse. Prvi boste obveščeni o ugodnejši ponudbi in posebnih pogojih.

Pridružite se nam:
OPOZORILO: Prodajna akcija »Pripelji prijatelja« poteka do 20. 12. 2017 oz. za prvih 450 novih strank. Prijatelja lahko pripelješ, če že imaš odprt račun v banki Sparkasse. Če računa še nimaš odprtega pri banki Sparkasse, ga lahko odpreš in nato pripelješ prijatelja. Pogoj za pridobitev ugodnosti je, da tvoj pripeljani prijatelj odpre enega izmed Udobnih paketnih računov (Udobni Plus, Udobni Pozitivni ali Udobni Popolni račun) ali navadni Udobni račun ter izvede prenos njegovega rednega mesečnega dohodka na ta nov račun. Splošni pogoji poslovanja prodajne akcije »Pripelji prijatelja« . Sodelovanje v žrebanju za vrednostni bon v višini 500 € je po Splošnih pogojih nagradne igre »Vaše sanjske počitnice« možno do 20.12.2017. Žrebanje med sodelujočimi, ki bodo ustrezali pogojem za sodelovanje bo potekalo 22.12.2017. Bon bo vnovčljiv za katerokoli storitev turistične agencije Kompas d. d. Več o nagradni igri in o pogojih sodelovanja si lahko preberete v Splošnih pogojih nagradne igre »Vaše sanjske počitnice!«. *Na voljo je 20 kuponov za 10 % popusta na potovanje pri agenciji Kompas d. d. Nagrado je mogoče izbrati do poteka zalog.